Bij Industrial Plastics Europe, onderdeel van de Omnia Plastica Group, staan wij voor al uw wensen op het gebied van technische kunststoffen voor u klaar. Wij werken volledig op aanvraag van de klant en leveren ons producten altijd snel en goed af. Ons aanbod in de technische kunststoffen is breed. Zo is het goed mogelijk dat u op zoek bent naar één of meerdere kunststoffen constructies met specifieke afmetingen. Via uw tekeningen kunnen wij deze exact voor u bewerken en produceren. Ook kunnen wij kunststoffen producten exact voor u op maat zagen in onze eigen fabriekshal, maar mocht u op zoek zijn naar een aantal eenvoudige kunststoffen platen of staven, dan staan wij ook voor u klaar.

In onze eigen fabriekshal hebben wij een grote voorraad van onze technische kunststoffen liggen. Wij hebben een snelle levering hoog in het vaandel staan en hier onderscheiden wij ons ook mee. Als u uw kunststoffen platen of staven voor twaalf uur in de middag bij ons bestelt, dan heeft u deze de volgende dag al bij u thuis of op bedrijf liggen. Zo hoeft u geen tijden te wachten op uw producten en kunt u snel verder. Wij hebben tientallen soorten technische kunststoffen, plaat of staaf, op voorraad liggen en meestal ook nog in verschillende kleuren.

Wij beschikken over een groot aantal soorten kunststof in allerlei soorten, maten en kleuren. Het is geen verplichting om die bij ons te laten zagen of bewerken. Wij verkopen deze artikelen ook gewoon door aan u. Zoekt u een bepaald soort kunststof, bekijk dan op onze vernieuwde website de vele technische kunststoffen die wij aanbieden. Mocht u hier vragen bij hebben, dan kunt u altijd een mailtje sturen of telefoontje plegen. Dan helpen wij u bij het maken van de juiste keuze of om uw vragen te beantwoorden.