Vanuit Industrial Plastics Europe werken wij volledig samen vanuit de Omnia Plasitcs Group. Dit is onze moederonderneming. Samen met Omnia en onze zusterbedrijven voeren wij vrijwel dagelijks overleg om telkens tot verbetering te komen. Ook als dat gaat om engineering en R&D. Wij beseffen als geen ander dat de markt voor technische kunststoffen niet stil staat. Daarom willen wij als gehele Omnia Plastica Group te tijd bij blijven, om de klanten telkens het beste product te geven. Of dat nou enkel een stuk kunststof is dat wij doorverkopen, een plaat of staaf die op maat moet worden gezaagd, of een bewerkte kunststof. Wij willen een goede kwaliteit leveren.

Veruit het grootste deel van onze voorraad aan kunststoffen is zelf geproduceerd door Omnia Plastica. Wij kunnen dus werken met eigen technische kunststoffen, waarvan wij weten dat de kwaliteit bovengemiddeld goed is. Dit is voor ons een groot voordeel en ook behoorlijk uniek op de markt. Omdat wij als gehele Omnia Plastica Group werken met deze producten is het voor ons belangrijk om het onderzoek en de ontwikkeling naar technische kunststoffen nauwlettend te volgen en in de gaten te houden, om volledig bij te blijven op de markt.

Engineering en het onderzoek en de ontwikkeling naar technische kunststoffen is een belangrijk onderdeel binnen ons vak. Zonder de juiste ontwikkeling van technische kunststoffen komt een product nooit tot een goede kwaliteit. Door ons brede en bovenal gevarieerde aanbod aan kunststoffen hebben wij verschillende kwaliteiten aan kunststoffen op voorraad. De norm van deze kunststoffen is altijd bovengemiddeld, maar de ene kunststof is van een nog sterkere kwaliteit dan de ander. Eventueel in overleg met onze medewerkers komen wij altijd tot de juiste soort kunststof met onze klanten, zodat het gewenste product zo precies en juist mogelijk geleverd kan worden en zowel de klant als wij op een goede samenwerking kunnen terugkijken.

ipe enginieering