Bij Industrial Plastics Europe, dochteronderneming van het Italiaanse Omnia Plastica, onderscheiden wij ons graag. Dit doen wij op meerdere manieren. Zo beschikken wij onder andere over een groot aantal zelfgeproduceerde technische kunststoffen en een uiterst snelle levertijd. Daarnaast beperken wij ons niet tot het aanbieden van één dienst, maar leveren wij maar liefst drie behoorlijk verschillende diensten . Zo verkopen wij allereerst technische kunststoffen klantspecifiek door zonder bewerking aan het product door te voeren. Daarnaast bewerken wij aan de hand van tekeningen een kunststoffen plaat of staaf precies zoals u wilt, met de juiste stoffen en afmetingen. Ook is het mogelijk om een technische kunststof voor u precies op maat te zagen.

Waar u uw technische kunststoffen dan ook voor nodig heeft, of dat nou als hoofdonderdeel is of als onderdeel van een groter geheel, wij zagen het perfect op maat voor u. Door de vele zaagmachines in onze fabriekshal en de vakbekwame werknemers met jarenlange ervaring kunnen wij precies voor u te werk gaan. Of u nou kleine blokjes nodig heeft van een bepaald soort kunststof of meterslange platen, geef ons de afmetingen door en u ontvangt uw aanvragen snel en in de juiste maten. Ook in kunststoffen staven kunnen wij heel precies voor u te werk gaan.

In al de drie diensten waarin wij voor u klaar staan gaan wij specifiek te werk. Wij werken enkel op aanvraag maar staan, net als de gehele Omnia Plastica Group, altijd voor u klaar als er vragen zijn. Als er twijfels bestaan over een bepaalde soort kunststof of over het aantal producten daarvan kunt u ons telefonisch of per mail altijd raadplegen. Dan komen wij er altijd wel met elkaar uit. Het op maat zagen gebeurt doorgaans relatief snel bij ons. Binnen twee of drie werkdagen hebben wij uw producten gereed, waardoor u alles snel tot uw beschikking hebt.

op maat zagen kunststof