Om ons zowel nationaal als internationaal te onderscheiden binnen ons gebied, streven wij van Industrial Plastics Europe telkens naar vernieuwing en verbetering, net zoals onze moederonderneming Omnia Plastica dat doet. Wij zijn al uniek omdat wij ons bezighouden met zowel het doorverkopen, het op maat zagen als het bewerken van technische kunststoffen. Vooral op het gebied van het bewerken hebben we de afgelopen jaren behoorlijke stappen gezet. Hier hebben wij ook een groot deel van onze omzet aan te danken. Ondanks deze behoorlijke groei houden wij ons nog steeds dagelijks bezig met het doorverkopen en op maat zagen van kunststoffen platen en staven en daar focussen wij ons ook op.

Wij staan graag voor alle wensen van onze klanten klaar. Daarom vinden wij het belangrijk om over een breed en bovenal gevarieerd assortiment te beschikken. In onze fabriekshal hebben wij daarom tientallen verschillende soorten kunststoffen liggen. Al deze kunststoffen vindt u onder het tabblad Materialen. Ook hebben wij kunststoffen is zowel platen als staven en in verschillende kleuren op voorraad liggen.

Ook op het gebied van ons materiaal proberen wij ons te onderscheiden. Het grootste gedeelte van onze staven en platen technische kunststoffen maken wij als Omnia Plastica Group zelf, waardoor wij een sterke kwaliteit kunststof van zowel onze platen als staven kunnen garanderen. In Italiƫ zorgt ons moederbedrijf voor de productie van kunststoffen en daar halen wij het merendeel van onze kunststoffen vandaan. Dit zorgt ervoor dat wij een goede kwaliteit kunststoffen kunnen garanderen. Vandaar dat wij ook nog steeds veel kunststoffen staven en platen doorverkopen, zonder dat wij daar een bewerking en of een zaag aan te pas laten komen. Het is goed mogelijk dat u met vragen zit over ons kunststoffen platen en staven. Daarom staan wij per telefoon of via e-mail altijd voor u klaar om uw vragen te beantwoorden.

industrial plastics europe platen staven