Bij Industrial Plastics Europe hechten wij zoveel mogelijk waarde aan de wensen van onze klanten. Door middel van onze bedrijfsvoering proberen wij ons op zoveel mogelijke manieren te onderscheiden. Dat kan zijn op het gebied van ons aanbod, door onze klantgerichte service, maar ook zeker door onze razendsnelle leveringsvoorwaarden. Wij maken ons uniek op de markt voor technische kunststoffen door het trio diensten dat wij aanbieden. Naast dat wij kunststoffen als groothandel doorverkopen, zagen wij kunststoffen staven en platen ook exact voor u op maat. Daarnaast zijn wij ook dagelijks in de weer met het bewerken van technische kunststoffen. Dit is een uniek aanbod dat wij bieden op de markt, maar daar blijft het voor ons niet bij. Onze sterke kwaliteit kunststoffen en onze leveringsvoorwaarden vallen ook op, zoals dat voor de gehele Omnia Plastica Group geldt waar wij onder vallen.

Wij proberen onze klanten goed te helpen, door hun wensen zo precies mogelijk te vervullen. Daarnaast helpen wij hen graag zo spoedig mogelijk. Doorgaans hanteren wij de volgende norm. Als een klant voor twaalf uur de bestelling door geeft, heeft hij of zij het de volgende dag in huis. Over het algemeen overleggen wij de leveringsvoorwaarden met de klant. Bij een lastige bewerking van kunststof of een bewerking die vaak moet worden ingevoerd, kan het langer duren.

In goed overleg met de klant komen wij altijd tot een snelle levering. Wij proberen als Industrial Plastics Europe zoveel mogelijk in overleg met de klant te doen. Als er onduidelijkheden zijn over een soort kunststof of de juiste afmetingen staat ons vakbekwame personeel, dat al jarenlange ervaring heeft in de branche, altijd voor u klaar. Met een e-mailtje of telefoontje helpen wij u snel bij het beantwoorden van uw vragen, bijvoorbeeld over leveringsvoorwaarden of andere zaken op gebied van technische kunststoffen.