FDA zwart

Met Industrial Plastics Europe zijn wij actief in allerlei soorten markten. Als onderdeel van de Omnia Plastica Group voorzien wij in zoveel mogelijk wensen als het gaat om technische kunststoffen. Wij zijn prominent aanwezig in de markt als het gaat om het op maat zagen van platen en staven van technische kunststoffen, maar daarnaast verkopen wij ook tientallen soorten kunststof gewoon door zonder bewerking. Ons specialisme ligt echter op het bewerken van technische kunststoffen in allerlei maten en vormen. Op die manier kunnen wij ook actief zijn op verschillende markten.

Als Industrial Plastics Europe maken wij zelf geen producten. Wij bewerken alleen technische kunststoffen op aanvragen die bij ons binnenkomen. Daarnaast houden wij scherp toezicht op de veiligheid van onze producten. Bijvoorbeeld als het draait om voedselveiligheid. Hierin houden wij ons strikt aan de eisen van de Europese regelgeving. Naast dat wij een sterke kwaliteit aan producten willen leveren, doen wij dit ook om op zoveel mogelijk markten actief te kunnen zijn.

FG

De voedselverwerkingsindustrie is een van onze grootste afnemers. Hierin leveren wij bijvoorbeeld kunststoffen producten voor in machines. Ook in de automotivewereld leveren wij tal van verschillende producten. Vaak zijn dat kleine onderdelen voor in een groter geheel, maar andere keren ook weer grotere producten van technische kunststoffen.

Naast deze twee grote afnemers zijn wij op tientallen andere markten aanwezig. Een klein kunststoffen onderdeel dat gebruikt wordt in machines en loopbanden of een bakje voor in de viswereld. Wij maken producten voor alle soorten bedrijven of particulieren. Op aanvraag is het voor ons mogelijk om bijna alle producten te maken van technische kunststoffen in verschillende markten. Zeker na de aanschaf van onze nieuwe machines. Met de VTC760C is ons bereik weer een stuk gegroeid. Mochten er twijfels bij u als klant bestaan over onze mogelijkheden, dan staan wij altijd voor u klaar om via een telefoontje of e-mail uw vragen te beantwoorden.