Bij Industrial Plastics Europe denken wij veel na over hoe wij ons kunnen onderscheiden op het gebied van technische kunststoffen. Als onderdeel van de Omnia Plastica Group menen wij dat wij ons al op veel facetten binnen de markt voor technische kunststoffen onderscheiden. Dat wij ons bezig houden met het doorverkopen van kunststoffen platen en staven, én tientallen verschillende soorten kunststoffen op maat zagen, én dat wij daarnaast ook nog kunststoffen bewerken maakt ons al een unieke pion op de kunststofmarkt. Ook onze stipte en snelle levertijden vallen op. Hier nemen wij echter geen genoegen mee. Wij zoeken constant naar mogelijkheden om onszelf te verbeteren en te onderscheiden. Dit hebben wij vrij recentelijk dan ook gedaan.

In onze fabriekshal staan tientallen machines om te zagen en te bewerken en die machines worden bediend door personeel dat door jarenlange ervaring vakbekwaam te werk gaat. Om onze klanten nog sneller en beter van dienst te zijn beschikken wij sinds kort over een nieuwe machine die nog nergens anders in Nederland te bekennen is. De VTC760C behoort sinds enkele weken tot onze inboedel. Met deze machine die enkele meters hoog en lang is kunnen wij op meerdere facetten beter omgaan met het bewerken van technische kunststoffen.

Met de VTC760C kunnen wij namelijk grotere kunststoffen producten fabriceren. Iets wat voor aanschaf van deze machine niet altijd mogelijk was, dus onze mogelijkheden zijn uitgebreid. Daarnaast lukt dit binnen een snellere tijd, waardoor wij de producten sneller kunnen leveren. Aangezien de VTC760C over de allernieuwst tabletbesturing beschikt is het voor ons bovendien makkelijker om tekeningen exacter na te maken, zodat de wensen van onze klanten nog preciezer worden nagemaakt. Aangezien deze machines nog nergens anders in Nederland te bewonderen is, draagt het bij aan onze wens om ons constant te onderscheiden en uniek te zijn in de bewerking van technische kunststoffen.