Op zoek naar platen of staven van kunststoffen, eventueel op maat gezaagd of zelfs helemaal een bewerkt stuk kunststof? Dan ben je bij Industrial Plastics Europe volledig aan het juiste adres. Wij zijn onderdeel van ons Italiaanse moederbedrijf Omnia Plastica en maken als Group over heel de wereld producten van technische kunststoffen. Vanaf 1972 zijn wel al in Nederland actief als Industrial Plastics Europa in Nieuwegein. Hier werken wij op het moment met 37 mensen om snel, precies en vakbekwaam met uw wensen om te gaan. Wij werken enkel via aanvragen en maken zelf geen producten om te verkopen, evenals ons moederbedrijf en de zusterondernemingen over de hele wereld.

Bekijk onze bedrijfsfilm:

Wij zijn met Industrial Plastics Europa al meer dan veertig jaar actief in Nederland. In het verleden richtten wij ons vooral op het doorverkopen van kunststof. Later kwam het op maat zagen van technische kunststoffen daar bij en tegenwoordig is het bewerken van kunststof ook niet meer weg te denken binnen ons bedrijf. De combinatie van deze drie diensten die wij leveren en de snelle levertijden die wij garanderen, maakt ons uniek in de kunststoffenmarkt. Binnen enkele werkdagen kunnen wij op maat gezaagde platen of staven al afleveren. Vaak lukt dit zelfs al voor de volgende dag.

Wij zijn actief op tal van markten. De voedselverwerkingsindustrie bijvoorbeeld is een markt waar wij veel aan leveren. Vandaar dat de veiligheid van onze producten ook hoog in het vaandel staat en voldoet aan Europese regelgeving. Ook leveren wij veel kunststoffen onderdelen die bijvoorbeeld in machines worden verwerkt. Het gros van onze diensten leveren wij in Nederland, maar ook in Belgiƫ, Duitsland en Frankrijk zijn wij niet onbekend.

Het verlenen van service staat bij ons hoog op de agenda. Wij werken zoals gezegd alleen op aanvraag, maar dat betekent niet dat wij minder service leveren. Integendeel, wij staan altijd voor u klaar als u vragen heeft. Via telefoon of e-mail kunt u met alle vragen terecht als u bijvoorbeeld twijfels heeft over een bepaalde afmeting of soort kunststof. Onze vakbekwame medewerkers helpen u graag verder op weg.