De wensen van onze klanten naar behoren vervullen tegen een betaalbare prijs, snelle levertijd en een goede kwaliteit is het doel van de gehele Omnia Plastica Group, dus ook bij ons als Industrial Plastics Europe. Wij leveren technische kunststoffen platen en staven als product en verkopen dit als groothandel door naar klanten. Daarnaast zagen wij platen en staven ook zo precies mogelijk op maat af, zodat deze tijd en moeite u zelf bespaard blijft. Het merendeel van ons werk bestaat uit het bewerken van technische kunststoffen. Platen en staven met allerlei verschillende technieken in de juiste vormen krijgen. De afmetingen die op aanvraag bij ons binnenkomen zo precies mogelijk bij u afleveren is iets waar wij ons druk mee bezig houden. Wij houden de toleranties graag zo laag mogelijk.

Bij Industrial Plastics Europe beschikken wij over een groot aantal moderne, professionele en precieze machines. Aangezien deze bediend worden door ons vakbekwame en ervaren personeel kunnen wij tekeningen uiterst strak naar afmeting voor u produceren, met lage toleranties. Vrij recent hebben wij een primeur gemaakt in Nederland. Als eerste beschikken wij over de VTC760C machine. Hiermee kunnen wij sneller, gerichter werken en bovenal nog grotere technische kunststoffen bewerken op precieze afmetingen.

Wij van Industrial Plastics Europe weten als geen ander dat technische kunststoffen gevoelig zijn voor omstandigheden zoals vocht of temperatuur. Een bewerkt product dat in onze fabriek bij 25 graden ligt en naar Mexico moet, waar het meer dan tien graden warmer is, kan invloed hebben op de toleranties. Wij werken echter volgens de kunststoftoleranties die in onze bedrijfswereld wordt gehanteerd wordt. Zo kunnen wij bovengemiddeld precies werken en u een product leveren, met zeer lage toleranties, dat voldoet aan de wensen die u aan ons heeft doorgegeven. Ook controleren wij onze producten op afmetingen voordat ze onze fabriekshal verlaten, zodat de kwaliteit nog extra wordt gecontroleerd.