Bij Industrial Plastics Europe hechten wij, evenals het moederbedrijf Omnia Platsica en onze zusterbedrijven, veel waarde aan het waarborgen van een sterk kwaliteitsbeleid. Dit beleid houdt niet alleen in dat wij constant bezig zijn met het op pijl houden en verbeteren van de kwaliteit van onze diensten, maar ook de kwaliteit van onze interne processen. Ons ervaren en vakbekwame personeel houdt zich daar constant mee bezig, om zo een volledige veiligheid van onze kwaliteit te waarborgen. Dat kan gaan om de veiligheid van machines, maar ook om de veiligheid van onze producties en niet te vergeten de veiligheid op het gebied van de producten voor de voedselverwerkende industrie.

Aangezien wij veel aanvragen krijgen om producten te fabriceren voor de voedselverwerkende industrie, houden wij de veiligheid daarvan nauwlettend in de gaten, zodat wij veilige producten kunnen garanderen. Technische kunststoffen die zijn bestemd voor direct contact met levensmiddelen voor de voedselverwerkende industrie voldoen bij ons geheid aan de eisen van de Europese regelgeving. Wij van Industrial Plastics Europe onderscheiden ons, aangezien wij werken met een groot aantal producten dat door onze eigen groep is gemaakt bij het moederbedrijf Omnia Plastica. De technische kunststoffen die hier gefabriceerd worden en waar wij vervolgens in Nederland mee werken, zijn volledig in overeenstemming met de Europese regelgeving. Hierdoor kunnen wij veilige producten garanderen, ook voor bedrijven in de voedselverwerkende industrie.

Mocht u op wat voor een gebied dan ook vragen hebben over de veiligheid, of dat nou gaat om de veiligheid van onze producten, onze machines of om de veiligheid van de producten die bestemd zijn voor de voedselverwerkende industrie, dan kunt op welk moment dan ook vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij van Industrial Plastics Europe staan elke werkdag volledig voor u klaar om een e-mailtje of telefoontje te beantwoorden om u op het gebied van veiligheid verder te helpen.